Vej til Møllen i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Møllen?

De nærmeste stationer til Møllen er:

  • Vester Mariendal Skole (Stjernevej / Aalborg) er 373 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Stjernevej (Over Kæret / Aalborg) er 382 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Revlingbakken (Kornblomstvej / Aalborg) er 610 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Møllen?

Disse Bus linjer standser nær Møllen: 1, 5, 951X, 960X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Møllen?

Disse Jernbane linjer standser nær Møllen: 75, IC.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Møllen i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Møllen i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Møllen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Møllen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Møllen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vester Mariendal Skole (Stjernevej / Aalborg); Stjernevej (Over Kæret / Aalborg); Revlingbakken (Kornblomstvej / Aalborg).

Du kan tage til Møllen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 5, 951X, 960X Jernbane: 75, IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Møllen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Møllen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Møllen
Lettere at komme til Møllen med appen!