Fortsæt til primært indhold

Vej til Mørdrup Kirke i Helsingør med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Mørdrup Kirke?

  De nærmeste stationer til Mørdrup Kirke er:

  • Espergærde Center Vest (Søndermarken) er 357 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Espergærde St. er 380 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Mørdrup St. er 1096 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Mørdrup Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Mørdrup Kirke: 340, 388, 802, 841.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Mørdrup Kirke?

  Disse Jernbane linjer standser nær Mørdrup Kirke: 029.

  Flere detaljer
Mørdrup Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Mørdrup Kirke i Helsingør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Mørdrup Kirke i Helsingør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Mørdrup Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Mørdrup Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Mørdrup Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Espergærde Center Vest (Søndermarken); Espergærde St.; Mørdrup St..

Du kan tage til Mørdrup Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 340, 388, 802, 841 Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Mørdrup Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Mørdrup Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Helsingør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Mørdrup Kirke, Helsingør
Mørdrup Kirke, Helsingør Mørdrup Kirke er sognekirke for Mørdrup Sogn. Kirken ligger omtrent midt i Espergærde, tæt ved Espergærdecenteret. Baggrunden for kirken var den voldsomme befolkningsvækst i Espergærde i 1960-erne. På daværende tidspunkt var Egebæksvang Kirke eneste kirke i sognet, men dels lå den i byens nordøstlige udkant, dels ville den slet ikke kunne rumme den forventede tilgang af kirkegængere. Da der samtidig skete en voldsom befolkningsvækst ved Borupgaard i Snekkersten, blev det besluttet at bygge to nye kirker, begge centralt beliggende for de befolkningsområder, de skulle betjene. Den ene kirke var Mørdrup Kirke, den anden var Sthens Kirke. I 1968 gav Tikøb Sogneråd tilladelse til, at menighedsrådet kunne købe grunden på hjørnet af Nørremarken og Vestermarken i Espergærde. Kirken ville dermed komme til at ligge i tilknytning til "Den Hvide By", en markant bydel midt i Espergærde der blandt andet omfattede kædehuse, etagehusbebyggelse og Espergærdecenteret. Per Christiansen, der havde været arkitekten bag "Den Hvide By" tilbød sammen med arkitekt Carl Svendsen at tegne den nye kirke. Der blev nedsat et udvalg, og i maj 1970 fremsendtes de første skitsetegninger til den nye kirke til Kirkeministeriet. Projektet blev godkendt og byggeriet igangsat. Kirken blev i sit ydre tilpasset det øvrige byggeri i "Den Hvide By" med hvide mure og rødt teglstenstag. Kirken blev bygget i to etaper. Første etape, der kun omfattede en mindre del af den samlede kirke, var færdigbygget i 1976, anden etape med kirkerummet og tårnet i 1984.
Sådan kommer du til Mørdrup Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Mørdrup Kirke med appen!