Vej til Mørkholtgård i Kolding med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Mørkholtgård fra de vigtigste steder i Kolding med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Mørkholtgård

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Mørkholtgård?

De nærmeste stationer til Mørkholtgård er:

  • Mørkholt (Sønder Stenderup) er 771 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Mørkholtgård?

Disse Bus linjer standser nær Mørkholtgård: 254, 533.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Mørkholtgård i Kolding

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Mørkholtgård i Kolding, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Mørkholtgård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Mørkholtgård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Mørkholtgård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mørkholt (Sønder Stenderup).

Du kan tage til Mørkholtgård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 254, 533

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Mørkholtgård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Mørkholtgård, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kolding, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Mørkholtgård, Kolding

Nærmeste stationer til Mørkholtgård i Kolding

Lettere at komme til Mørkholtgård med appen!