Fortsæt til primært indhold

Vej til MCH Messecenter Herning med Bus eller Jernbane?

Se MCH Messecenter Herning på kortet

MCH Messecenter Herning kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til MCH Messecenter Herning fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på MCH Messecenter Herning

 • Bus Bus: 6, 81
 • Jernbane Jernbane: RA

Sådan kommer du til MCH Messecenter Herning af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til MCH Messecenter Herning?

  De nærmeste stationer til MCH Messecenter Herning er:

  • Mørupvej/Mads Eg Damgaards Vej (Herning Kom) er 864 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær MCH Messecenter Herning?

  Disse Bus linjer standser nær MCH Messecenter Herning: 6, 81.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær MCH Messecenter Herning?

  Disse Jernbane linjer standser nær MCH Messecenter Herning: RA.

  Flere detaljer

Se MCH Messecenter Herning på kortet

MCH Messecenter Herning kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til MCH Messecenter Herning

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til MCH Messecenter Herning, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til MCH Messecenter Herning på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til MCH Messecenter Herning i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på MCH Messecenter Herning? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mørupvej/Mads Eg Damgaards Vej (Herning Kom).

Du kan tage til MCH Messecenter Herning med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 6, 81 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til MCH Messecenter Herning fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til MCH Messecenter Herning, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Herning, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

MCH Messecenter Herning
MCH Messecenter Herning MCH Messecenter Herning er et bygningskompleks, der ligger i den sydlige del af Herning. Det består af 15 haller med 110.000 indendørs m² til messer, sport, koncerter, udstillinger og meget mere. Udendørs råder MCH Messecenter Herning over 400.000 m², der omfatter bl.a. MCH Outdoor Arena og MCH Concert Arena, der har haft Bruce Springsteen, Coldplay og Grøn Koncert på programmet i 2009. Messecentret blev indviet i 1954. Dengang var navnet Herning Hallen, og bestod af en enkelt messe-hal. I 1964 stod yderligere 5 haller klar, og blev taget i brug til Handels- og Industrimessen, bedre kendt som HI messen, der i dag er den største af sin slags i Skandinavien. Op igennem 70'erne, 80'erne og 90'erne udviklede messecentret sig yderligere til det kompleks man ser i dag. MCH Messecenter Herning indgår i dag i koncernen MCH Messecenter Herning Kongrescenter, der også består af MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena, der er hjemmebane for Superliga-holdet FC Midtjylland. Hvert år afholdes der 15 til 20 udstillinger og messer samt 40 til 60 store arrangementer. I 2009 gæstede Bruce Springsteen MCH, og gav koncert foran 50.000 mennesker – Det er den hidtil største koncert, afholdt i MCH. Kort tid efter gæstede også Coldplay MCH, hvor 37.500 gæster var med til at skyde Coldplays europa-turné i gang. Af andre større begivenheder kan nævnes Holiday On Ice, der er en tilbagevendende begivenhed i MCH, Danmarks Radios årlige sports-galla, VM i brydning (2009) og Yamaha Supercross Herning. Andre store arrangementer er bl.a. Super Six boksekampen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch (April 2010), EM i håndbold for kvinder i 2010 og UEFA U/21 EM-slutrunden i fodbold (juni 2011). Hvert år har MCH Messecenter Herning over en halv mio. gæster. Samlet har oplevelseskoncernen godt en mio. gæster. I perioderne 1974-1983 og 1995-1998 dannede centrets Hal B – også kendt som Den Runde Hal – rammen om seksdagesløbet i Herning.
Sådan kommer du til MCH Messecenter Herning med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til MCH Messecenter Herning med appen!