Vej til Majbølle Kirke i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Majbølle Kirke, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Majbølle Kirke fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Majbølle Kirke

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Majbølle Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Majbølle Kirke: Bus - 760.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Majbølle Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Majbølle Kirke: Jernbane - 710R.

Majbølle Kirke, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Majbølle Kirke i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Majbølle Kirke i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Majbølle Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Majbølle Kirke i realtid.

Du kan tage til Majbølle Kirke med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 760 Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Majbølle Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Majbølle Kirke, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Majbølle Kirke
Majbølle Kirke Majbølle Kirke blev opført af munkesten i anden halvdel af 1200-tallet og er indviet til Sankt Anna, Jomfru Marias moder. I 1400-tallet sprang en kilde på kirkegården, hvilket gav anledning til valfart og senere en hektisk byggeaktivitet, der formentlig blev finansieret af de derfra kommende indtægter. Fra dette tidspunkt stammer: Det brede kirketårn med en fornem, seks meter høj klokkestol til tre klokker. Det store Anna-kapel på kirkens sydside med en sengotisk facade. Det var formentlig oprindeligt et selvstændigt kapel, indviet til Sankt Anna. Kirkens kalkmalerier, som er overkalket, men som kendes fra akvareller, der er tegnet, da de var afdækket ved en restaurering i 1876. De tilskrives Ermelundemesteren.Den største af kirkens oprindelige klokker er bevaret og hænger endnu i tårnet og har indskriften: Hellige Anna, bed for os, 1474. De to mindre klokker forsvandt i forbindelse med klokkeskatten i 1528. Lige syd for kirkegården gravede man i 1700-tallet en bybrønd. Sandsynligvis ramte man derved den kilde, som havde sprunget så længe, hvilket medførte, at den tørrede ud.
Sådan kommer du til Majbølle Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Majbølle Kirke med appen!