Vej til Majbølle Mølle i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Majbølle Mølle, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Majbølle Mølle fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Majbølle Mølle

  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Majbølle Mølle?

Disse Jernbane linjer standser nær Majbølle Mølle: Jernbane - 710R, Jernbane - RE, Jernbane - TOGBUS.

Majbølle Mølle, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Majbølle Mølle i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Majbølle Mølle i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Majbølle Mølle på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Majbølle Mølle i realtid.

Du kan tage til Majbølle Mølle med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - 710R, Jernbane - RE, Jernbane - TOGBUS

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Majbølle Mølle fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Majbølle Mølle, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Majbølle Mølle
Majbølle Mølle Majbølle Mølle er en vindmølle af typen hollandsk vindmølle med galleri, opført i 1896 og beliggende ved Farø-motorvejen ved frakørselen til Guldborg på Lolland. Den malede korn indtil 1982, dog i mindre omfang end i tiden før 2. verdenskrig. I 1982 blev møllen overdraget til Majbølle Møllelaug af Gunnar og Grethe Rasmussen, møllens sidste møllerpar. I årene 1982-1989 blev den restaureret, hvorefter den blev genåbnet af Prins Henrik. Møllen ejes af Majbølle Møllelaug, som er en selvejende institution. Møllen var oprindelig en stubmølle, og fungerede som sådan i årene 1612-1896. I 1896 blev den nuværende, mere effektive Hollændermølle bygget på stubmøllens sted. Undermøllen er bygget i grundmur og har gennemkørsel, mens den ottekantede overmølle er i træ med spåndækning. Møllen har en løgformet hat, som ligeledes er beklædt med spån. Møllen krøjer med svans og vingerne har hækværk, udstyret med sejl. I møllen er der i dag en udstilling af gamle redskaber i forrummet, og på mølleloftet en som viser møllens restaurering. I kornmagasinet er der møde- og udstillingsrum.
Sådan kommer du til Majbølle Mølle med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Majbølle Mølle med appen!