Vej til Marens Blomster i Thisted med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Marens Blomster?

De nærmeste stationer til Marens Blomster er:

  • Fårtoftvej (Østerbakken / Thisted) er 75 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Aabergsvej (Fårtoftvej / Thisted) er 365 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Østre Skole (Thisted) er 682 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Marens Blomster?

Disse Bus linjer standser nær Marens Blomster: 70, 970X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Marens Blomster?

Disse Jernbane linjer standser nær Marens Blomster: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Marens Blomster i Thisted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Marens Blomster i Thisted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Marens Blomster på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Marens Blomster i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Marens Blomster? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fårtoftvej (Østerbakken / Thisted); Aabergsvej (Fårtoftvej / Thisted); Østre Skole (Thisted).

Du kan tage til Marens Blomster med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 70, 970X Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Marens Blomster fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Marens Blomster, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Thisted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Marens Blomster, Thisted
Lettere at komme til Marens Blomster med appen!