Vej til Marstal Busstation i Danmark med Bus, Færge eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Marstal Busstation fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Færge eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Marstal Busstation

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Marstal Busstation?

De nærmeste stationer til Marstal Busstation er:

  • Vestergade / Vandtårn (Ærø Kommune) er 450 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Marstal Skole (Ærø Kommune) er 732 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Marstal Busstation?

Disse Bus linjer standser nær Marstal Busstation: 790.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Marstal Busstation i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Marstal Busstation i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Marstal Busstation på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Marstal Busstation i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Marstal Busstation? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vestergade / Vandtårn (Ærø Kommune); Marstal Skole (Ærø Kommune).

Du kan tage til Marstal Busstation med Bus, Færge eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 790

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Marstal Busstation fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Marstal Busstation, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Marstal Busstation
Lettere at komme til Marstal Busstation med appen!