Fortsæt til primært indhold

Vej til Masnedø i Vordingborg med Bus eller Jernbane?

Se Masnedø, Vordingborg på kortet

Masnedø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Masnedø fra de vigtigste steder i Vordingborg med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Masnedø

Sådan kommer du til Masnedø af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Masnedø?

  De nærmeste stationer til Masnedø er:

  • Masnedø (Brovejen) er 269 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Masnedø?

  Disse Bus linjer standser nær Masnedø: 661R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Masnedø?

  Disse Jernbane linjer standser nær Masnedø: RE.

  Flere detaljer

Se Masnedø, Vordingborg på kortet

Masnedø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Masnedø i Vordingborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Masnedø i Vordingborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Masnedø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Masnedø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Masnedø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Masnedø (Brovejen).

Du kan tage til Masnedø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Masnedø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Masnedø, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vordingborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Masnedø, Vordingborg
Masnedø, Vordingborg Masnedø er en ø i Storstrømmen mellem Sjælland og Falster. Areal: 1,68 km². Indbyggere: 178 (1. januar 2018).Storstrømsbroen forbinder Masnedø med Falster, og Masnedsundbroen er den faste forbindelse til Sjælland. På tværs af øen (mellem de to broer) løber jernbanen og hovedvejen (sekundærrute 153) mellem Sjælland og Falster. Masnedø er hjemsted for Masnedøfortet, et kystbefæstningsanlæg opført 1912-15 til bevogtning af forbindelsen mellem Sjælland og Falster. Verdens første succesfulde angreb med faldskærmstropper fandt sted ved Masnedøfortet, da Tyskland besatte Danmark den 9. april 1940. Fortet var dog kun bevogtet af tre danske soldater, og det kom ikke til kamphandlinger. I 1952 blev fortet degraderet til minedepot, og det blev helt afviklet som militært anlæg i 1973. I dag er fortet offentligt tilgængeligt og bruges blandt andet til kunstudstillinger og til garagerockfestivalen Gutter Island. På øen ligger også Masnedø Kraftvarmeværk (no), et større gartneri og et antal boliger.
Sådan kommer du til Masnedø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Masnedø med appen!