Fortsæt til primært indhold

Vej til Meny i Gribskov med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Meny?

  De nærmeste stationer til Meny er:

  • Nyvej (Hovedgaden) er 40 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Græsted Syd St. er 777 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Meny?

  Disse Bus linjer standser nær Meny: 363, 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Meny?

  Disse Jernbane linjer standser nær Meny: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Meny i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Meny i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Meny på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Meny i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Meny? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nyvej (Hovedgaden); Græsted Syd St..

Du kan tage til Meny med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Meny fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Meny, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Meny, Gribskov
Lettere at komme til Meny med appen!