Vej til Michaelis i Goodwood med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Michaelis fra de vigtigste steder i Goodwood med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Michaelis?

  • De nærmeste stationer til Michaelis er:
    • Michaelis er 20 meter derfra, 1 minutters gang
    • Lower Kloof er 164 meter derfra, 3 minutters gang
    • Sa Museum er 177 meter derfra, 3 minutters gang
    • Government Ave er 269 meter derfra, 4 minutters gang

Hvilke Bus linjer standser nær Michaelis?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Se alle de ruter, der stopper ved Michaelis i Goodwood, Sydafrika.

Leder du ikke efter Michaelis? Vil du gerne finde de nærmeste Bus eller Jernbane stationer til mig? Vælg en anden station eller stoppesteder fra kortet for at finde den bus-, tog- eller andre stationer i Goodwood, der ligger tættest på mig.

Vil du gerne vide, hvilke stationer er tæt på mig lige nu? Find de Bus eller Jernbane stationer, der er tættest på dig, ved at downloade Moovit Appen. Med vores App, kan du finde det nærmeste bus stoppested, den nærmeste jernbanestation eller finde alternative ruter og køreplaner, der kan bringe dig til Michaelis.

Søger du en specifik station tæt på dit bestemmelsessted? Find det stoppested eller de alternative stoppesteder, der er tættest på Michaelis med Moovit. Vælg fra denne liste over alternative stationer for Michaelis: Michaelis; Lower Kloof; Sa Museum; Government Ave.

Find andre relevante offentlige transport alternativer som Bus eller Jernbane ruter for at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitmuligheder har ruter, der kommer i nærheden Michaelis - Jernbane: NORTHERN LINE BELLVILLE, SOUTHERN LINE; Bus: 101, 107, BLUE MINI PENINSULA TOUR.

Det er lige blevet meget lettere at komme til Michaelis med Moovit. Du behøver ikke at have en specifik bus app for at tjekke bustiderne eller en tog app for at se køreplanerne: Moovit har alle dine oplysninger om offentlig transport i en let anvendelig gratis app. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store valgte Moovit som en af de bedste apper til offentlig transport på markedet, og det er grunden til, at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Goodwood, sætter deres lid til Moovit for deres offentlige transport behov!

Michaelis, Goodwood

Nærmeste stationer til Michaelis i Goodwood

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere