Fortsæt til primært indhold

Vej til Min Købmand i Møldrup med Bus eller Jernbane?

Min Købmand kort

Vejvisning til Min Købmand fra de vigtigste steder i Møldrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Min Købmand

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Min Købmand?

  De nærmeste stationer til Min Købmand er:

  • Bjerregrav (Viborg Kom) er 72 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Min Købmand?

  Disse Bus linjer standser nær Min Købmand: 960X.

  Flere detaljer
Min Købmand kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Min Købmand i Møldrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Min Købmand i Møldrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Min Købmand på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Min Købmand i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Min Købmand? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bjerregrav (Viborg Kom).

Du kan tage til Min Købmand med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Min Købmand fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Min Købmand, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Møldrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Min Købmand, Møldrup
Lettere at komme til Min Købmand med appen!