Vej til Minigolf i Ulfborg-Vemb med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Minigolf fra de vigtigste steder i Ulfborg-Vemb med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Minigolf

  • Bus Bus: Bus - 515, Bus - 952X

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Minigolf?

Disse Bus linjer standser nær Minigolf: Bus - 515, Bus - 952X.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Minigolf i Ulfborg-Vemb

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Minigolf i Ulfborg-Vemb, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Minigolf på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Minigolf i realtid.

Du kan tage til Minigolf med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 515, Bus - 952X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Minigolf fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Minigolf, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ulfborg-Vemb, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Minigolf, Ulfborg-Vemb
Lettere at komme til Minigolf med appen!