Vej til Mortenstrup Sø i Ringsted med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Mortenstrup Sø fra de vigtigste steder i Ringsted med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Mortenstrup Sø

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Mortenstrup Sø?

Disse Bus linjer standser nær Mortenstrup Sø: 215, 240.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Mortenstrup Sø i Ringsted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Mortenstrup Sø i Ringsted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Mortenstrup Sø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Mortenstrup Sø i realtid.

Du kan tage til Mortenstrup Sø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 215, 240

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Mortenstrup Sø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Mortenstrup Sø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ringsted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Mortenstrup Sø, Ringsted
Lettere at komme til Mortenstrup Sø med appen!