Vej til Munkebakken i Næstved med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Munkebakken?

De nærmeste stationer til Munkebakken er:

  • Næstved Rådhus (Teatergade) er 199 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Næstved St. (Farimagsvej) er 232 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Munkebakken?

Disse Bus linjer standser nær Munkebakken: 480R, 570, 630R, 680.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Munkebakken?

Disse Jernbane linjer standser nær Munkebakken: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Munkebakken i Næstved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Munkebakken i Næstved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Munkebakken på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Munkebakken i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Munkebakken? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Næstved Rådhus (Teatergade); Næstved St. (Farimagsvej).

Du kan tage til Munkebakken med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 480R, 570, 630R, 680 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Munkebakken fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Munkebakken, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Næstved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Munkebakken, Næstved
Lettere at komme til Munkebakken med appen!