Vej til Nærum Gymnasium i Nærum med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Nærum Gymnasium?

De nærmeste stationer til Nærum Gymnasium er:

  • Nærum Vænge (Skodsborgvej) er 410 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Nærum Gymnasium?

Disse Bus linjer standser nær Nærum Gymnasium: 150S, 15E, 195, 300S, 40E.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Nærum Gymnasium?

Disse Jernbane linjer standser nær Nærum Gymnasium: 910.

Nærum Gymnasium, Nærum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Nærum Gymnasium i Nærum

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nærum Gymnasium i Nærum, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nærum Gymnasium på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nærum Gymnasium i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Nærum Gymnasium? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nærum Vænge (Skodsborgvej).

Du kan tage til Nærum Gymnasium med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 150S, 15E, 195, 300S, 40E Jernbane: 910

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nærum Gymnasium fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nærum Gymnasium, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nærum, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Nærum Gymnasium, Nærum
Nærum Gymnasium, Nærum Nærum Gymnasium eller NAG er et alment gymnasium fra 2003 beliggende i forstaden Nærum i Rudersdal Kommune nord for København. Gymnasiet og dets udendørsarealer tæller 14.000 m² og rummer ca. 1.100 studerende fordelt på 38 klasser og ca. 110 ansatte, hvoraf ca. 90 er undervisere. Den ene af forfatterne til reformbogen Primus, der bruges i Almen Studieforberedelse (AT), er tidligere lærer på NAG. Peter Føge underviste i samfundsfag og erhvervsøkonomi.Gymnasiets studerende har lavet deres egen elevside, hvor billeder fra diverse fester og arrangementer bliver lagt op. I 2011 havde det landets niende højeste gennemsnit med 7,64.
Sådan kommer du til Nærum Gymnasium med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Nærum Gymnasium med appen!