Vej til Nørre Nebel i Blaabjerg med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Nørre Nebel, Blaabjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Nørre Nebel fra de vigtigste steder i Blaabjerg med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Nørre Nebel

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Nørre Nebel?

Disse Bus linjer standser nær Nørre Nebel: Bus - 69.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Nørre Nebel?

Disse Jernbane linjer standser nær Nørre Nebel: Jernbane - PP.

Nørre Nebel, Blaabjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Nørre Nebel i Blaabjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nørre Nebel i Blaabjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nørre Nebel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nørre Nebel i realtid.

Du kan tage til Nørre Nebel med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 69 Jernbane: Jernbane - PP

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nørre Nebel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nørre Nebel, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Blaabjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Nørre Nebel, Blaabjerg
Nørre Nebel, Blaabjerg Nørre Nebel er en by i Sydvestjylland med 1.326 indbyggere (2019), beliggende i Nørre Nebel Sogn mellem Varde og Tarm. Byen ligger i Varde Kommune og tilhører Region Syddanmark. Nørre Nebel er stærkt præget af turistindustri, og de fleste af byens indbyggere er derfor beskæftiget med håndværk, detailhandel og servicefunktioner. Kjærs Hotel blev nedlagt i 2005: Byen fik derefter et lille vandrehjem Nr. Nebel Overnatning. Togforbindelsen til Varde er fortsat i drift og nu udbygget til Esbjerg med forbindelse til IC-tog. Togforbindelsen til Nymindegab er nedlagt. Siden sommeren 2001 har man kunnet køre på skinnecykel til Nymindegab. I byen finder man Nørre Nebel Kirke, Blaabjerg Skole, Børnehaver og Nørre Nebel Idrætscenter. Fra Nørre Nebel er der knap 23 kilometer til Varde og 23 til Tarm. Byen ligger desuden tæt ved sommerhusområder som Sea West, Henne Strand, Houstrup og Nymindegab. Der er i 2016 blev der lavet udviklingsplan for byen og byrådet godkendte planen 2017. Borgerne vil udvikle byen og styrke det i forvejen gode handelsliv.
Sådan kommer du til Nørre Nebel med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Nørre Nebel med appen!