Vej til Nørrebro Teater i Nørrebro, København med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Nørrebro Teater, Nørrebro, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Nørrebro Teater fra de vigtigste steder i Nørrebro, København med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Nørrebro Teater

Sådan kommer du til Nørrebro Teater af Metro?

Klik på ruten Metro for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra DXC Technology Denmark, Valby, København 69 min
Gå
Metro - M1
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Nørrebro Teater?

De nærmeste stationer til Nørrebro Teater er:

  • Ravnsborggade (Nørrebrogade) er 84 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Elmegade (Nørrebrogade) er 200 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Nørrebro Teater?

Disse Bus linjer standser nær Nørrebro Teater: 184, 1A, 350S, 5C.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Nørrebro Teater?

Disse Jernbane linjer standser nær Nørrebro Teater: A, B, C.

Hvilke Metro linjer standser nær Nørrebro Teater?

Disse Metro linjer standser nær Nørrebro Teater: M1.

Nørrebro Teater, Nørrebro, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Nørrebro Teater i Nørrebro, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nørrebro Teater i Nørrebro, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nørrebro Teater på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nørrebro Teater i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Nørrebro Teater? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ravnsborggade (Nørrebrogade); Elmegade (Nørrebrogade).

Du kan tage til Nørrebro Teater med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 184, 1A, 350S, 5C Jernbane: A, B, C Metro: M1

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nørrebro Teater fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nørrebro Teater, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nørrebro, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Nørrebro Teater, Nørrebro, København
Nørrebro Teater, Nørrebro, København Nørrebro Teater er et teater på Nørrebro i København, der fokuserer på moderne komedier og musikforestillinger. Teateret åbnede 7. juni 1886 som serveringsteater i varietélokalet i Store Ravnsborg på en bevilling, der ikke tillod forestillinger af længere varighed end 45 minutter og kun et begrænset antal skuespillere. Repertoiret har gennem tiderne hovedsagelig været i den lettere genre: revy, operette, farcer og lystspil. Osvald Helmuth fik i 1929 sit store gennembrud med Ølhunden glammer af Poul Henningsen. Af andre skuespillere som har haft deres gennembrud på Nørrebros Teater kan nævnes Buster Larsen, Poul Reichhardt og Poul Bundgaard. I en periode fra 1956 hed teateret Det ny Scala. Teatret er en del af tilskudsordningen Københavns Teater. Den nuværende direktør er Mette Wolf, der tiltrådte stillingen 1. januar 2015. Fra 2007 blev teatret ledet af standupkomikeren Jonathan Spang sammen med Kitte Wagner. Spang fratrådte dog igen i 2009, hvorefter Wagner fortsatte alene frem til udgangen af 2014. Nørrebro Teaters bestyrelse består af Pernille Backhausen (formand), Søren Friis Møller, Rikke Juellund, Henrik Rasmussen, Jesper Tiedemann og Henrik Kegnæs Spangsbo.
Sådan kommer du til Nørrebro Teater med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Nørrebro Teater med appen!