Vej til Njegošev Park i Podgorica med Bus

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Njegošev Park?


De nærmeste stationer til Njegošev Park er:
Pozorište er 0 meter derfra, 0 minutters gang.
Centar er 0 meter derfra, 0 minutters gang.
Vaka Đurovića er 0 meter derfra, 0 minutters gang.
Elektrodistribucija er 0 meter derfra, 0 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Njegošev Park?

Disse Bus linjer standser nær Njegošev Park: 2-3, 4, 5, 6A, 8.

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Njegošev Park i Podgorica, Montenegro? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Njegošev Park på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Njegošev Park i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Njegošev Park? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Pozorište; Centar; Vaka Đurovića; Elektrodistribucija.

Du kan tage til Njegošev Park med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 2-3, 4, 5, 6A, 8.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Njegošev Park fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Njegošev Park, hvilket er grunden til at over 360 millioner brugere, herunder brugere i Podgorica, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Njegošev Park, Podgorica
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere