Vej til Nordenhuse i Nyborg med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Nordenhuse fra de vigtigste steder i Nyborg med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Nordenhuse

  • Bus Bus: Bus - 195, Bus - 688, Bus - 920

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Nordenhuse?

Disse Bus linjer standser nær Nordenhuse: Bus - 195, Bus - 688, Bus - 920.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Nordenhuse i Nyborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nordenhuse i Nyborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nordenhuse på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nordenhuse i realtid.

Du kan tage til Nordenhuse med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 195, Bus - 688, Bus - 920

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nordenhuse fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nordenhuse, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nyborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Nordenhuse, Nyborg
Lettere at komme til Nordenhuse med appen!