Vej til Ny Hammersholt i Hillerød med Jernbane, Bus eller Færge

Start
Slut
Søg
Ny Hammersholt, Hillerød, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ny Hammersholt fra de vigtigste steder i Hillerød med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ny Hammersholt Jernbane: Jernbane - E; Bus: Bus - 335.

Sådan kommer du til Ny Hammersholt af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum 378 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Jernbane - E
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ny Hammersholt?

De nærmeste stationer til Ny Hammersholt er:

  • Hulvejen (Gl. Frederiksborgvej) er 175 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Slettebjerget (Gl. Frederiksborgvej) er 483 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Brødeskovvej (Gl. Frederiksborgvej) er 1045 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ny Hammersholt?

Disse Jernbane linjer standser nær Ny Hammersholt: Jernbane - E.

Hvilke Bus linjer standser nær Ny Hammersholt?

Disse Bus linjer standser nær Ny Hammersholt: Bus - 335.

Ny Hammersholt, Hillerød, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ny Hammersholt i Hillerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ny Hammersholt i Hillerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ny Hammersholt på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ny Hammersholt i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ny Hammersholt? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hulvejen (Gl. Frederiksborgvej); Slettebjerget (Gl. Frederiksborgvej); Brødeskovvej (Gl. Frederiksborgvej).

Du kan tage til Ny Hammersholt med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - E; Bus: Bus - 335.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ny Hammersholt fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ny Hammersholt, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Hillerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ny Hammersholt, Hillerød
Ny Hammersholt, Hillerød Ny Hammersholt er en lille by i Nordsjælland med 1.299 indbyggere (2019), beliggende mellem Lillerød og Hillerød, i Nørre Herlev Sogn. Byen ligger i Hillerød Kommune og hører til Region Hovedstaden. Byen er en af de mange i umiddelbar nærhed af Hillerød, som ikke har selvstændigt postnummer. Byens officielle navn er Ny Hammersholt, og det sydlige kvarter i byen hedder Lille Sverige. Navnet "Lille Sverige" menes at stamme fra slutningen af 1800-tallet, hvor en hel del svenske sæsonarbejdere boede i området, for om sommeren at arbejde på teglværket i Hammersholt. Værket ligger i Hammersholt vest for jernbanen mellem Hillerød og København (syd for Brødeskovvej), mens Ny Hammersholt ligger øst for. Forsamlingshuset i Hammersholt fungerer også for Ny Hammersholt og er stemmested ved valghandlinger. Ved kommunegrænsen mellem Hillerød og Allerød bliver Hammersholt til Børstingerød. Gl. Frederiksborgvej, som er den gamle landevej mellem København og Hillerød, løber igennem byen. På vestsiden af vejen ligger Hillerød Golfklub med tilhørende restaurent Nysøgaard og øst for vejen ligger Nyvang, en del af Store Dyrehave. , og især Sortedam, Rågårdsmose og Karens Bøg ligger lokalt. Der kan parkeres helt mod syd i byen, på Nyvangssiden. Byen indeholder to store bofællesskaber: Lerbjerglod og Sættedammen. Sidstnævnte er verdens ældste bofællesskab.
Sådan kommer du til Ny Hammersholt med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ny Hammersholt med appen!