Vej til Nysø i Varde med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Nysø?

De nærmeste stationer til Nysø er:

  • Spangdale (Varde) er 1164 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Nysø?

Disse Bus linjer standser nær Nysø: 198, 8C.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Nysø i Varde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nysø i Varde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nysø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nysø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Nysø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Spangdale (Varde).

Du kan tage til Nysø med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 198, 8C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nysø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nysø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Varde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Nysø, Varde
Lettere at komme til Nysø med appen!