Fortsæt til primært indhold

Vej til Odder Museum i Odder med Bus eller Bybane?

Odder Museum kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Odder Museum fra de vigtigste steder i Odder med Bus eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Odder Museum

Sådan kommer du til Odder Museum af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Odder Museum?

  De nærmeste stationer til Odder Museum er:

  • Odder Museum er 61 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Skovbakkeskolen (Odder Kom) er 355 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Jonasdalen/Vennelundsvej (Odder Kom) er 403 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Odder Museum?

  Disse Bus linjer standser nær Odder Museum: 100, 103, 331.

  Flere detaljer
Odder Museum kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Odder Museum i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Odder Museum i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Odder Museum på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Odder Museum i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Odder Museum? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Odder Museum; Skovbakkeskolen (Odder Kom); Jonasdalen/Vennelundsvej (Odder Kom).

Du kan tage til Odder Museum med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 103, 331

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Odder Museum fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Odder Museum, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Odder Museum, Odder
Odder Museum, Odder Odder Museum er et lokalhistorisk museum i Odder. Museet blev etableret i 1928 og har siden 1956 været beliggende i den gamle Odder Vand- og Dampmølle. Museet består af flere bygninger. Den gamle vandmølle står i dag som da mølledriften blev indstillet i 1955 med fuldt intakt maskineri, hvor der især blev valset byggryn, der blev solgt under navnet Stærkoddergryn. I møllens stuehus er der udstilling om Odderegnens historie fra middelalderen til nyere tid. Blandt de vigtigste fund er brændevinssættet, der er fundet ved Bjørnkær Voldsted ved Hov, og som menes at være det ældst kendte destillationsapparat i Norden. I stuehuset er der desuden udstillet møbler og andre genstande fra 1700- og 1800-tallet, og der er en udstilling af tøj og legetøj. Museet råder desuden over en nyere bygning, der dels rummer en af landets største samlinger af jagtvåben[kilde mangler], dels har rum til skiftende særudstillinger. Odder Museum har planer om at udvide dels med et fjordmuseum i Hov med blandt andet en sejlende ålekvase og dels med sommerhus- og friluftsmuseum i Saksild.[kilde mangler]Museet råder over ca. 40.000 genstande og er organiseret som en selvejende institution, der modtager tilskud fra Odder Kommune og staten. Museet har ca. 10 ansatte. Besøgstallet ligge mellem 10.000 og 25.000 afhængigt af særudstillinger. Museet har desuden udgivet ca. 25 bøger. Museet blev fusioneret med Moesgaard Museum i 2011.
Sådan kommer du til Odder Museum med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Odder Museum med appen!