Fortsæt til primært indhold

Vej til Ormslev Borgerhus i Århus med Bus eller Bybane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ormslev Borgerhus?

  De nærmeste stationer til Ormslev Borgerhus er:

  • Ormslev Kirke/Ormslevvej (Aarhus Kom) er 127 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ormslev Borgerhus?

  Disse Bus linjer standser nær Ormslev Borgerhus: 11.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ormslev Borgerhus i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ormslev Borgerhus i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ormslev Borgerhus på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ormslev Borgerhus i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ormslev Borgerhus? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ormslev Kirke/Ormslevvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Ormslev Borgerhus med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ormslev Borgerhus fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ormslev Borgerhus, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ormslev Borgerhus, Århus

Nærmeste stationer til Ormslev Borgerhus i Århus

Lettere at komme til Ormslev Borgerhus med appen!