Vej til Otting Hede i Spøttrup med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Otting Hede?

De nærmeste stationer til Otting Hede er:

  • Ottinghedevej (Skive Kom) er 620 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Otting Hede?

Disse Bus linjer standser nær Otting Hede: 441.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Otting Hede i Spøttrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Otting Hede i Spøttrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Otting Hede på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Otting Hede i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Otting Hede? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ottinghedevej (Skive Kom).

Du kan tage til Otting Hede med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 441

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Otting Hede fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Otting Hede, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Spøttrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Otting Hede, Spøttrup
Lettere at komme til Otting Hede med appen!