Vej til Over Holluf i Odense med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Over Holluf, Odense, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Over Holluf fra de vigtigste steder i Odense med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Over Holluf

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Over Holluf?

De nærmeste stationer til Over Holluf er:

  • Nørrebjerg Runddel (Odense Kommune) er 317 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Over Holluf?

Disse Bus linjer standser nær Over Holluf: 81, 82.

Over Holluf, Odense, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Over Holluf i Odense

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Over Holluf i Odense, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Over Holluf på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Over Holluf i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Over Holluf? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nørrebjerg Runddel (Odense Kommune).

Du kan tage til Over Holluf med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 81, 82

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Over Holluf fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Over Holluf, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Odense, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Over Holluf, Odense
Over Holluf, Odense Over Holluf er en lille satellitby på Fyn med 1.551 indbyggere (2019). Over Holluf er beliggende i Fraugde Sogn umiddelbart i forlængelse af bydelen Neder Holluf otte kilometer sydøst for Odense centrum. Byen tilhører Odense Kommune og er beliggende i Region Syddanmark. Over Holluf har et karakteristisk stort gadekær med en petanque-bane ved siden af.
Sådan kommer du til Over Holluf med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Over Holluf med appen!