Vej til Panzermuseum East i Hashøj med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Panzermuseum East fra de vigtigste steder i Hashøj med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Panzermuseum East

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Panzermuseum East?

Disse Bus linjer standser nær Panzermuseum East: 480R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Panzermuseum East i Hashøj

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Panzermuseum East i Hashøj, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Panzermuseum East på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Panzermuseum East i realtid.

Du kan tage til Panzermuseum East med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 480R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Panzermuseum East fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Panzermuseum East, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hashøj, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Panzermuseum East, Hashøj
Panzermuseum East, Hashøj Panzermuseum East er et dansk militærmuseum omkring 13 km syd for Slagelse. Museet har en række militære køretøjer. Museets fokus er at vise Warszawapagtlandenes militære maskineri, som kunne have været indsat i bl.a. Danmark, hvis den kolde krig var blevet "varm". Panzermuseum East åbnede 3. maj 2014 i en bygning på 4500 m2.Museets samling blev startet omkring 1996, hvor grundlæggeren Allan Pedersen købte sit første militære køretøj. Siden er samlingen vokset og den omfatter i dag omkring 60 bæltekøretøjer, kampvogne, lastbiler, motorcykler og et Bac 1-11-fly. Dette er nu omdannet til biograf, Udstillingen rummer de to sovjetiske kampvogne T72 og T-55 samt tungt selvkørende artilleri af typerne VZOR77 og 2S1 Gvorzdika. Russiske pansrede køretøjer af modellerne BMP, MTLP, BTR , BRDM samt en britisk pansret mandskabsvogn af typen FV432 MK2 fremvises. Derudover findes der meget andet krigsmateriel, som missilsystemet KRUG med radaren P-40 "Longtrack". Det første bæltekøretøj blev indkøbt i 2006. Det er Danmarks største private samling af militære køretøjer.En særskilt udstilling viser et udvalg af uniformer, medaljer og ordner fra tidligere Warszawapagtlande som Tjekkoslovakiet, Polen og DDR. Hovedvægten er lagt på Der Nationale Volksarmee fra DDR. Museets område dækker et 17 Ha rekreativt område med skov, søer og picnicområde. På området er desuden opført en militær forhindrings- og handlebane samt et aktivt panserspor.
Lettere at komme til Panzermuseum East med appen!