Fortsæt til primært indhold

Vej til Rødbyhavn i Rødby med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Rødbyhavn?

  De nærmeste stationer til Rødbyhavn er:

  • Færgevej er 239 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Rødby Færge er 697 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Rødbyhavn?

  Disse Bus linjer standser nær Rødbyhavn: 720R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Rødbyhavn?

  Disse Jernbane linjer standser nær Rødbyhavn: RE.

  Flere detaljer
Rødbyhavn kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Rødbyhavn i Rødby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rødbyhavn i Rødby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rødbyhavn på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rødbyhavn i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rødbyhavn? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Færgevej; Rødby Færge.

Du kan tage til Rødbyhavn med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 720R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rødbyhavn fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rødbyhavn, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Rødby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rødbyhavn, Rødby
Rødbyhavn, Rødby Rødbyhavn er en lille havneby på Lolland med 1.619 indbyggere (2020), beliggende i Rødbyhavn Sogn på øens lavtliggende sydkyst. Den blev anlagt som havn til Rødby i 1912, og den nuværende færgehavn stammer fra 1963. Rødbyhavn har jernbane- og bilfærgeforbindelse til Puttgarden på øen Femern i Tyskland kaldet Rødby-Puttgarden. Tog fra København mod Hamborg går via denne rute. Byen befinder sig i Lolland Kommune og tilhører Region Sjælland. Fra Rødbyhavn er der 4 kilometer til Rødby, 21 til Maribo, godt 30 til Nakskov eller Sakskøbing, 44 til Nykøbing Falster, 60 til Vordingborg, 97 til Næstved og 163 kilometer til København. Byens mest besøgte seværdighed er ubetinget feriecentret Lalandia som ligger umiddelbart vest for byen ved Femern Bælt. Feriecentret havde lidt over en halv million besøgende i 2013. Rødbyhavn vil være udgangspunkt for den kommende faste Femern Bælt-forbindelse til Puttgarden, som ventes færdig i 2028.[kilde mangler]
Sådan kommer du til Rødbyhavn med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rødbyhavn med appen!