Vej til Rødegård i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rødegård?

De nærmeste stationer til Rødegård er:

  • Resenbro/Plejecentret Rødegård (Silkeborg Kom) er 216 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Resenbro (Silkeborg Kom) er 517 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rødegård?

Disse Bus linjer standser nær Rødegård: 1, 223.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rødegård i Silkeborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rødegård i Silkeborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rødegård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rødegård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rødegård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Resenbro/Plejecentret Rødegård (Silkeborg Kom); Resenbro (Silkeborg Kom).

Du kan tage til Rødegård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 223

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rødegård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rødegård, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rødegård, Silkeborg
Lettere at komme til Rødegård med appen!