Vej til Rødhus i Pandrup med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg
Rødhus, Pandrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Rødhus fra de vigtigste steder i Pandrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rødhus Bus: Bus - 200.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Rødhus?

Disse Bus linjer standser nær Rødhus: Bus - 200.

Rødhus, Pandrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rødhus i Pandrup

Søger du efter vejvisning til Rødhus i Pandrup, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Rødhus med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Rødhus - Bus: Bus - 200.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Rødhus på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Rødhus på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Rødhus, Pandrup
Rødhus, Pandrup Rødhus er en mindre bebyggelse i Hune Sogn, ved kysten få kilometer syd for Blokhus i Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland. I Rødhus ligger Rødhus Kirke. Ligeledes eksisterer bygningen, der husede redningsstationen, fortsat, om end den nu anvendes som sommerhus. Tidligere var bebyggelsen præget af de traditionelle erhverv, landbrug og fiskeri, men fra ca. 1960 og frem er stort set al beboelse overtaget af turister. En af årsagerne hertil var bl.a. at Klitvæsenet og Det danske Hedeselskab på vegne af Landbrugsministeriet erhvervede omfattende arealer, der for store deles vedkommende blev udlejet som sommerhusgrunde. Således er der i Rødhus-området sommerhuse beliggende på såvel privatejede som statsejede grunde. De sidstnævnte administreres nu af Skov- og Naturstyrelsen. Der er klart formulerede regler for sommerhusenes størrelse, form og udseende, hvad angår huse på de offentligt ejede arealer. I cirka 300 år fra 1500 til 1800 var området offer for en ødelæggende sandflugt, hvilket gav navn til et område umiddelbart syd for Rødhus, Sandmosen. Ligeledes syd for Rødhus ligger ud mod kysten Rødhus Klit Feriecenter, der blev opført af, og indtil 2012 var ejet af FolkeFerie.dk. Syd herfor ligger Tranum skydeterræn, øvelsesplads for Flyvevåbnet. Flere områder i klitlandskabet mellem Løkken og Rødhus er fredede så sommerturister og naturgæster stadig har mulighed for at opleve lidt af landskabets oprindelige udseende .
Sådan kommer du til Rødhus med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Rødhus med appen!