Vej til Rødovre Kirke i Rødovre med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rødovre Kirke?

De nærmeste stationer til Rødovre Kirke er:

  • Gunnekær (Rødovrevej) er 74 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rødovre Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Rødovre Kirke: 132, 9A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Rødovre Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Rødovre Kirke: B, C.

Rødovre Kirke, Rødovre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rødovre Kirke i Rødovre

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rødovre Kirke i Rødovre, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rødovre Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rødovre Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rødovre Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gunnekær (Rødovrevej).

Du kan tage til Rødovre Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 132, 9A Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rødovre Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rødovre Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Rødovre, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rødovre Kirke, Rødovre
Rødovre Kirke, Rødovre Rødovre Kirke er fra 1664 og er således bygget efter reformationen. Den tilskrives ofte bygmesteren Albertus Mathiesen. Rødovre Kirke er den ældste bygning i Rødovre Kommune. Dette er ikke ensbetydende med, at alle dele af denne historiske bygning stammer fra samme fjerne fortid. Som det er tilfældet med de fleste gamle bygninger, har forskellige epoker sat deres præg på helhedsindtrykket. Men hovedindtrykket kan for Rødovre kirkes vedkommende alligevel ret nøje tidsfæstes til 1664 og kong Frederik 3.s arkitekt Albertus Mathiesen, der på kongeligt initiativ og delvis også på majestætens regning skabte den bygning, der ses i dag.
Sådan kommer du til Rødovre Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Rødovre Kirke i Rødovre

Lettere at komme til Rødovre Kirke med appen!