Vej til Raihan Marked i Valby, København med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Raihan Marked?

De nærmeste stationer til Raihan Marked er:

  • Carl Jacobsens Vej (Gammel Køge Landevej) er 64 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Raihan Marked?

Disse Bus linjer standser nær Raihan Marked: 1A, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Raihan Marked?

Disse Jernbane linjer standser nær Raihan Marked: A, B, C, E, F, H.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Raihan Marked i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Raihan Marked i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Raihan Marked på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Raihan Marked i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Raihan Marked? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Carl Jacobsens Vej (Gammel Køge Landevej).

Du kan tage til Raihan Marked med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1A, 4A Jernbane: A, B, C, E, F, H

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Raihan Marked fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Raihan Marked, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Raihan Marked, Valby, København

Nærmeste stationer til Raihan Marked i Valby, København

Lettere at komme til Raihan Marked med appen!