Vej til Randers Tekniske Skole i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Randers Tekniske Skole fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Randers Tekniske Skole Jernbane: Jernbane - IC, Jernbane - RE; Bus: Bus - 212, Bus - 230, Bus - 62.

Sådan kommer du til Randers Tekniske Skole af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Skive Lufthavn 211 min
Gå
Bus - 5050
Bus - 6262
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Randers Tekniske Skole?

De nærmeste stationer til Randers Tekniske Skole er:

  • Handelsskolen Minerva / Rådmands Boulevard (Rander er 321 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Mariagervej/Nørre Allé (Randers) er 353 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Nørre Boulevard / Vinkelvej (Randers) er 355 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Mariagervej/Fabersvej (Randers) er 430 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Mariagervej/Fuglebakken (Randers) er 432 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Randers Tekniske Skole?

Disse Jernbane linjer standser nær Randers Tekniske Skole: Jernbane - IC, Jernbane - RE.

Hvilke Bus linjer standser nær Randers Tekniske Skole?

Disse Bus linjer standser nær Randers Tekniske Skole: Bus - 212, Bus - 230, Bus - 62.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Randers Tekniske Skole i Danmark

Søger du efter vejvisning til Randers Tekniske Skole i Danmark, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Randers Tekniske Skole med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus, Jernbane eller Færge og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Randers Tekniske Skole - Jernbane: Jernbane - IC, Jernbane - RE; Bus: Bus - 212, Bus - 230, Bus - 62.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Handelsskolen Minerva / Rådmands Boulevard (Rander; Mariagervej/Nørre Allé (Randers); Nørre Boulevard / Vinkelvej (Randers); Mariagervej/Fabersvej (Randers); Mariagervej/Fuglebakken (Randers).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Randers Tekniske Skole på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Randers Tekniske Skole på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Randers Tekniske Skole
Randers Tekniske Skole Randers Tekniske Skole var en teknisk skole med teknisk gymnasium beliggende i Randers. Skolen havde et årligt budget på ca. 165 mio. og 1.500 elever, studerende og kursister årligt. I april 2010 fusionerede skolen med Handelsskolen Minerva og blev til Tradium. Skolen blev grundlagt i 1859 og er således blandt de ældste tekniske skoler i Danmark. Initiativet til at etablere skolen kom fra Randers' håndværker- og industriforeninger, der frygtede at lærlingenes uddannelse hos mestrene ville blive for dårlig. Skolen havde til at begynde med til huse i Helligåndshuset i Houmeden, men flyttede i 1891 til Frederiksplads i de bygninger, der i dag huser Randers Bibliotek. I dag har skolen fire adresser i byen, dog er størstedelen af uddannelserne inklusive Teknisk Gymnasium Randers placeret på Vester Allé; disse bygninger blev taget i brug i 1966. Randers Tekniske Skole udbød en række erhvervsuddanelser, optikeruddannelsen, produktionsteknolog og fodterapeut samt makeupartist- og stylistuddannelser.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Randers Tekniske Skole med appen!