Fortsæt til primært indhold

Vej til Rathlousdal i Odder med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Rathlousdal fra de vigtigste steder i Odder med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rathlousdal

  • Bus Bus: Bus - 100, Bus - 306

Sådan kommer du til Rathlousdal af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Rathlousdal?

    Disse Bus linjer standser nær Rathlousdal: Bus - 100, Bus - 306.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Rathlousdal i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rathlousdal i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rathlousdal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rathlousdal i realtid.

Du kan tage til Rathlousdal med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100, Bus - 306

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rathlousdal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rathlousdal, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rathlousdal, Odder
Rathlousdal, Odder Rathlousdal er en herregård der ligger i udkanten af Odder i Odder Sogn i Odder Kommune. Den hed tidligere Loverstrup og er kendt fra 1500-tallet, hvor den først hørte under Bygholm ved Horsens, senere under Åkær. Den fik navnet Rathlousdal efter en af rigsdrost Joachim Gersdorffs arvingers mand, hofmester Gregorius Ratlou, som blev gift med Margrethe Gersdorff. Overtaget i 1771 af Joachim Otto Schack-Rathlou, som havde Rathlousdal indtil 1800. Han var medlem af statsrådet 1772-1788.
Sådan kommer du til Rathlousdal med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rathlousdal med appen!