Vej til Ravnkilde i Skørping med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Ravnkilde, Skørping, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ravnkilde fra de vigtigste steder i Skørping med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ravnkilde

Sådan kommer du til Ravnkilde af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Syndikatet 87 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Nordisk Film Biografer Aalborg 81 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Hotel Comwell Hvide Hus 82 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ravnkilde?

Disse Jernbane linjer standser nær Ravnkilde: 75, IC.

Ravnkilde, Skørping, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ravnkilde i Skørping

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ravnkilde i Skørping, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ravnkilde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ravnkilde i realtid.

Du kan tage til Ravnkilde med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: 75, IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ravnkilde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ravnkilde, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skørping, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ravnkilde, Skørping
Ravnkilde, Skørping Ravnkilden udspringer i Gravlevdalen ved foden af Rebild Bakker i Himmerland i den nordlige del af Jylland Ravnkilden er en af de smukkeste kilder i Danmark. Omkranset af gamle bøge ligger kilden som i en gryde i dalsiden. Talrige små kildebække sender vandet frem mod det gamle vadested, som man krydser tørskoet ved at hoppe fra sten til sten. Vest for vadestedet har kilden i 1996 fået et nyt forløb. Hvor vandet før løb i afvandingskanaler, finder det nu selv vej ned over engen på vej mod Kovads Bæk og videre ud i Lindenborg Å. Ravnkilden er en såkaldt sumpkilde med en række små væld ved foden af bakkeskråningen. Vandet samles hurtigt til ét hastigt strømmende løb. Hvert sekund passerer 85 liter vand over vadestedet på Ravnkildevej. Vandet er 7-8° varmt året rundt. Det betyder, at på klare frostdage "koger" kilden (damper), og midt i sneen er der grønne planter.
Sådan kommer du til Ravnkilde med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ravnkilde med appen!