Vej til Restaurant Mathilde i Lemvig med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Restaurant Mathilde?

De nærmeste stationer til Restaurant Mathilde er:

  • Lemvig Havn (Lemvig Kom) er 108 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Ågade/Enghavevej (Lemvig Kom) er 396 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Restaurant Mathilde?

Disse Bus linjer standser nær Restaurant Mathilde: 24, 33.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Restaurant Mathilde?

Disse Jernbane linjer standser nær Restaurant Mathilde: 93TOG.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Restaurant Mathilde i Lemvig

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Restaurant Mathilde i Lemvig, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Restaurant Mathilde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Restaurant Mathilde i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Restaurant Mathilde? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lemvig Havn (Lemvig Kom); Ågade/Enghavevej (Lemvig Kom).

Du kan tage til Restaurant Mathilde med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 24, 33 Jernbane: 93TOG

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Restaurant Mathilde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Restaurant Mathilde, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Lemvig, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Restaurant Mathilde, Lemvig
Lettere at komme til Restaurant Mathilde med appen!