Vej til Rezidencija Bacovic Djokaj i Podgorica med Bus

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rezidencija Bacovic Djokaj?


De nærmeste stationer til Rezidencija Bacovic Djokaj er:
Mala Pijaca er 66 meter derfra, 1 minutters gang.
Moskovska er 180 meter derfra, 3 minutters gang.
Blok V (Žuta Zgrada) er 336 meter derfra, 5 minutters gang.
Blok V (Benz. Pumpa) er 427 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rezidencija Bacovic Djokaj?

Disse Bus linjer standser nær Rezidencija Bacovic Djokaj: 2-3, 9.

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rezidencija Bacovic Djokaj i Podgorica, Montenegro? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rezidencija Bacovic Djokaj på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rezidencija Bacovic Djokaj i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rezidencija Bacovic Djokaj? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mala Pijaca; Moskovska; Blok V (Žuta Zgrada); Blok V (Benz. Pumpa).

Du kan tage til Rezidencija Bacovic Djokaj med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 2-3, 9.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rezidencija Bacovic Djokaj fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rezidencija Bacovic Djokaj, hvilket er grunden til at over 360 millioner brugere, herunder brugere i Podgorica, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rezidencija Bacovic Djokaj, Podgorica
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere