Fortsæt til primært indhold

Vej til Ribe i Esbjerg med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ribe?

  De nærmeste stationer til Ribe er:

  • Haulundvej V Roagervej (Ribe) er 875 meter derfra, 12 minutters gang.
  • Damhus (Ribe) er 1124 meter derfra, 15 minutters gang.
  • Banegården (Ribe) er 1157 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ribe?

  Disse Bus linjer standser nær Ribe: 135, 177, 8C, 915X.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ribe?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ribe: RA.

  Flere detaljer
Ribe kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ribe i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ribe i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ribe på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ribe i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ribe? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Haulundvej V Roagervej (Ribe); Damhus (Ribe); Banegården (Ribe).

Du kan tage til Ribe med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 135, 177, 8C, 915X Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ribe fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ribe, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ribe, Esbjerg
Ribe, Esbjerg Ribe er en by i Sydvestjylland og var tidligere formelt en del af de sønderjyske enklaver som tilhørte kongeriget. Byen har 8.317 indbyggere (2020), hører til Esbjerg Kommune og er beliggende i Region Syddanmark. Ribe er Danmarks ældste by. Den ligger i et fladt marskområde ikke langt fra Vesterhavet og har gennem historien været præget af oversvømmelser. Ribe Å slynger sig igennem byen, videre over marsken og ud i Vadehavet ved Kammerslusen. Ribe har bevaret sit gamle bymiljø med Ribe Domkirke som dets majestætiske vartegn. Mange tusinde turister fra hele verden valfarter hvert år til byen for at opleve købstadens særlige atmosfære. Den gamle by kan let ses til fods. Ribe er i år 2014 blevet valgt til Europe's Best Big Time Small Destination af Global Grasshoppers og Hotel.info. Ribes indbyggere kaldes ripensere. I byen findes både Dagmarsgade Vandtårn og Tangevej Vandtårn.
Sådan kommer du til Ribe med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ribe med appen!