Fortsæt til primært indhold

Vej til Ribe Vikingecenter i Esbjerg med Bus eller Jernbane?

Ribe Vikingecenter kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ribe Vikingecenter fra de vigtigste steder i Esbjerg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ribe Vikingecenter

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ribe Vikingecenter?

  De nærmeste stationer til Ribe Vikingecenter er:

  • Roagervej V Ribe Vikingecenter (Ribe) er 308 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Lustrupvej V Ribe Vikingecenter (Ribe) er 330 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ribe Vikingecenter?

  Disse Bus linjer standser nær Ribe Vikingecenter: 135, 411.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ribe Vikingecenter?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ribe Vikingecenter: RA.

  Flere detaljer
Ribe Vikingecenter kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ribe Vikingecenter i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ribe Vikingecenter i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ribe Vikingecenter på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ribe Vikingecenter i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ribe Vikingecenter? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Roagervej V Ribe Vikingecenter (Ribe); Lustrupvej V Ribe Vikingecenter (Ribe).

Du kan tage til Ribe Vikingecenter med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 135, 411 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ribe Vikingecenter fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ribe Vikingecenter, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ribe Vikingecenter, Esbjerg
Ribe Vikingecenter, Esbjerg Ribe Vikingecenter er et oplevelsescenter og frilandsmuseum, der beskæftiger sig med Danmarks vikingetid. Det er beliggende et stykke uden for Ribe. Centeret blev etableret i 1992 og ligesom lignende centre er den vigtigste formidlingform historisk levendegørelse. Centret har et stort antal frivillige, som i deres fritid kommer og "bor" på centret, og lever i den hverdag man mener vikingerne har levet i. Området tæller en markedsplads fra 700-tallet, en storgård fra 980, et langhus og flere byhuse fra år 825.Hvert år afholdes et vikingemarked i starten af sæsonen. Her kommer der omkring 300 vikinger fra forskellige reenactmentgrupper og gæster centret. De kommer fra hele verden, men hovedsageligt fra Danmark, Tyskland og Holland. Mange lokale er engagerede i centret.I 2015 begyndte man opførslen af en trækirke med støtte fra A.P. Møllerfonden. Den opføres med tømmer fra Bregentved Gods af forskellige håndværkere som tømrere, billedskærere og navere. Blandt håndværkerne er bl.a. en tidligere medarbejder fra det lignende museum Middelaldercentret. De største stolper vejer omkring 700 kg, og de dekoreres med tidstypiske billeder.
Sådan kommer du til Ribe Vikingecenter med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ribe Vikingecenter med appen!