Vej til Rigshospitalet i Østerbro, København med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rigshospitalet?

De nærmeste stationer til Rigshospitalet er:

  • Rigshospitalet Hovedindgang (Blegdamsvej) er 136 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Rigshospitalet er 137 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Rigshospitalet Syd (Fredensgade) er 341 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rigshospitalet?

Disse Bus linjer standser nær Rigshospitalet: 184, 1A, 6A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Rigshospitalet?

Disse Jernbane linjer standser nær Rigshospitalet: A, B.

Rigshospitalet, Østerbro, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rigshospitalet i Østerbro, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rigshospitalet i Østerbro, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rigshospitalet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rigshospitalet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rigshospitalet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rigshospitalet Hovedindgang (Blegdamsvej); Rigshospitalet; Rigshospitalet Syd (Fredensgade).

Du kan tage til Rigshospitalet med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 184, 1A, 6A Jernbane: A, B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rigshospitalet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rigshospitalet, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Østerbro, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rigshospitalet, Østerbro, København
Rigshospitalet, Østerbro, København Rigshospitalet (i daglig tale også Riget, evt. forkortet RH) er Danmarks største og højest specialiserede hospital,. I 2015 blev Rigshospitalet fusioneret med Glostrup hospital, hvorfor vigtigste matrikel ligger på Østerbro i København, mens Glostrup hospital altså nu er navngivet Rigshospitalet - Glostrup. Rigshospitalet har lands- og landsdelsfunktion inden for alle lægelige specialer bortset fra hudsygdomme, arbejdsmedicin, lungemedicin og psykiatri, og er med sine 1.244 normerede sengepladser landets største hospital. Udover lands- og landsdelsfunktioner fungerer Rigshospitalet som lokalhospital for ca. 70.000 indbyggere i Københavns Kommune, primært Indre By og Østerbro. Det samlede hospital har ca. 12.000 ansatte. Hospitalet består af syv centre; fem behandlingscentre og to tværgående centre, men rummer samlet omkring 50 forskellige klinikker. Leder er hospitalsdirektør Per Christiansen.
Sådan kommer du til Rigshospitalet med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rigshospitalet med appen!