Vej til Ringkøbing i Danmark med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Ringkøbing, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ringkøbing fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ringkøbing

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ringkøbing?

De nærmeste stationer til Ringkøbing er:

  • Vonå/Søndervig Ldv. (Ringkøbing-Skjern Kom) er 146 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ringkøbing?

Disse Bus linjer standser nær Ringkøbing: 15, 952X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ringkøbing?

Disse Jernbane linjer standser nær Ringkøbing: RA.

Ringkøbing, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ringkøbing i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ringkøbing i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ringkøbing på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ringkøbing i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ringkøbing? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vonå/Søndervig Ldv. (Ringkøbing-Skjern Kom).

Du kan tage til Ringkøbing med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 15, 952X Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ringkøbing fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ringkøbing, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ringkøbing
Ringkøbing Ringkøbing - eller Ringkjøbing - er en købstad i Vestjylland med 9.958 indbyggere (2019), beliggende i Ringkøbing Sogn. Byen ligger ved Vonå og det nordøstlige hjørne af Ringkøbing Fjord. Ringkøbing er den største by i Ringkøbing-Skjern Kommune og hører til Region Midtjylland. Om sommeren er Ringkøbing stærkt præget af turisme, ikke mindst fordi en masse sommerhusgæster tiltrækkes af Vesterhavet og handler i byen. En af byens største arbejdspladser er Vestas Nacelles, som ligger på byens lille industrihavn og siden 1998 har monteret naceller og vingenav til Vestas MW-møller. I 2007 kårede Cambridge Institute, Ringkøbing som Europas lykkeligste by. Bag udnævnelsen ligger en europæisk undersøgelse, som gennemføres hvert andet år.
Sådan kommer du til Ringkøbing med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Ringkøbing i Danmark

Lettere at komme til Ringkøbing med appen!