Vej til Ringsted st. i Ringsted med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Ringsted st., Ringsted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ringsted st. fra de vigtigste steder i Ringsted med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ringsted st.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ringsted st.?

De nærmeste stationer til Ringsted st. er:

  • Ringsted St. er 149 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ringsted st.?

Disse Bus linjer standser nær Ringsted st.: 234, 240, 260R, 408, 440R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ringsted st.?

Disse Jernbane linjer standser nær Ringsted st.: IC, RE.

Ringsted st., Ringsted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ringsted st. i Ringsted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ringsted st. i Ringsted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ringsted st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ringsted st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ringsted st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ringsted St..

Du kan tage til Ringsted st. med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 234, 240, 260R, 408, 440R Jernbane: IC, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ringsted st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ringsted st., hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ringsted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ringsted st., Ringsted
Ringsted st., Ringsted Ringsted Station er oprindeligt en station på jernbanen Roskilde-Korsør, der blev åbnet 27. april 1856. Den nuværende stationsbygning er fra 1924. Køge-Ringsted Banen (4. august 1917 – 31. marts 1963) benyttede også stationen.1. juni 1924 åbnede 1. etape af Sjællandske Midtbane mellem Ringsted og Næstved. Den eksisterer stadig og indgår i Sydbanen til Rødby Færge. Midtbanen blev forlænget mod nord til Hvalsø 15. august 1925 og videre til Frederikssund 17. november 1928, men disse strækninger blev nedlagt allerede 15. maj 1936. Frem til medio 2018 anlægger Banedanmark en ny højhastighedsbane mellem Ringsted og København via den nye Køge Nord Station.
Sådan kommer du til Ringsted st. med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ringsted st. med appen!