Vej til Risbyvej i Fladså med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Risbyvej fra de vigtigste steder i Fladså med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Risbyvej - Bus: Bus - 620R; Jernbane: Jernbane - RE.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Risbyvej?

Disse Bus linjer standser nær Risbyvej: Bus - 620R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Risbyvej?

Disse Jernbane linjer standser nær Risbyvej: Jernbane - RE.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Risbyvej i Fladså

Vil du gerne vide den bedste måde at finde vej til Risbyvej in Fladså, Danmark på?

Moovit kan hjælpe! Moovits rutefinder hjælper med at gøre turen lettere. Angiv adressen, du leder efter, og så vil Moovit hjælpe dig med at finde de bedste ruter og hurtigste måde at kommer dertil på!

Vil du gerne tage med en bestemt transitmulighed? Jernbane, Bus eller Færge er tilgængelige offentlige transport alternativer, der kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Alle transitlinjer i det følgende har ruter, der kommer i nærheden af Risbyvej - Bus: Bus - 620R; Jernbane: Jernbane - RE.

På farten? Download Moovit Appen, så du kan bruge vores nyttige live vejvisningsfunktion, som vil kortlægge gaderne og de bedste tilgængelige ruter. Moovit har de senest opdaterede køreplaner og tidsoverslag for din tur til Risbyvej.

Du behøver ikke en specifik bus eller tog app for at få den næste bustid eller se den aktuelle togtid eller køreplan. Hos Moovit har vi alle dine transittider og -muligheder i en brugervenlig app. Vi er stolte over at være blevet udnævnt af Google Play Store og App Store som en af de bedste transit apper. Find ud af, hvorfor over 460 millioner brugere, herunder passagerer i Fladså, stoler på Moovit for deres offentlige transport behov.

Risbyvej, Fladså
Risbyvej, Fladså Risbyvejen er en oldtidsvej anlagt i vikingetiden ved et tidligere vadested over Rise Å, beliggende ca. otte kilometer vest for Præstø, hvor arkæologer har undersøgt et vejførløb. Det undersøgte stykke vej er brolagt med sten. Da arkæologerne udgravede vejen i 1973-76 fandt de en brolægning af planker, som den østlige afslutning. Under plankerne lå et vognhjul og en slæde. Risbyvejen kan føres helt tilbage til yngre stenalder, hvor den måske har været et trafikknudepunkt. Få hundrede meter fra vejen findes det befæstede anlæg Markildegård, som kan dateres til yngre stenalder.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Risbyvej med appen!