Fortsæt til primært indhold

Vej til Rise Skole i Ærøskøbing med Bus, Færge eller Jernbane?

Vejvisning til Rise Skole fra de vigtigste steder i Ærøskøbing med Bus, Færge eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rise Skole

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Rise Skole?

    Disse Bus linjer standser nær Rise Skole: 790.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Rise Skole i Ærøskøbing

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rise Skole i Ærøskøbing, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rise Skole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rise Skole i realtid.

Du kan tage til Rise Skole med Bus, Færge eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 790

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rise Skole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rise Skole, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ærøskøbing, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rise Skole, Ærøskøbing
Rise Skole, Ærøskøbing Rise Skole er en folkeskole i Ærø Kommune. Den har 103 elever i bh.kl.-6. klasse. Indtil 2007 gik eleverne videre fra 7.-10. på Ærøskøbing Skole i Ærøskøbing, men da denne blev slået sammen med Marstal Skole i Marstal, bliver eleverne sendt hertil efter 6. klasse. Ved kommunens budgetforhandlinger i 2012, blev det besluttet at lukke Rise Skole ved udgangen af skoleåret 2012-13, og flytte eleverne til Marstal Skole.
Lettere at komme til Rise Skole med appen!