Fortsæt til primært indhold

Vej til Roager Kirke i Ribe med Jernbane eller Bus?

Vejvisning til Roager Kirke fra de vigtigste steder i Ribe med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Roager Kirke

  • Jernbane Jernbane: Jernbane - RA

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Roager Kirke?

    Disse Jernbane linjer standser nær Roager Kirke: Jernbane - RA.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Roager Kirke i Ribe

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Roager Kirke i Ribe, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Roager Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Roager Kirke i realtid.

Du kan tage til Roager Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Roager Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Roager Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ribe, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Roager Kirke, Ribe
Lettere at komme til Roager Kirke med appen!