Fortsæt til primært indhold

Vej til Romas Pizza i Gribskov med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Romas Pizza?

  De nærmeste stationer til Romas Pizza er:

  • Græsted Torv (Græsted Hovedgade) er 33 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Græsted Syd St. er 899 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Romas Pizza?

  Disse Bus linjer standser nær Romas Pizza: 363, 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Romas Pizza?

  Disse Jernbane linjer standser nær Romas Pizza: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Romas Pizza i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Romas Pizza i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Romas Pizza på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Romas Pizza i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Romas Pizza? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Græsted Torv (Græsted Hovedgade); Græsted Syd St..

Du kan tage til Romas Pizza med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Romas Pizza fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Romas Pizza, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Romas Pizza, Gribskov
Lettere at komme til Romas Pizza med appen!