Fortsæt til primært indhold

Vej til Roskilde Dyrskueplads i Roskilde med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Roskilde Dyrskueplads?

  De nærmeste stationer til Roskilde Dyrskueplads er:

  • Dyrskueplads (Darupvej) er 384 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Roskilde Handelsskole (Maglegårdsvej) er 699 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Roskilde Festivalplads St. er 1109 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Roskilde Dyrskueplads?

  Disse Bus linjer standser nær Roskilde Dyrskueplads: 202A, 220.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Roskilde Dyrskueplads?

  Disse Jernbane linjer standser nær Roskilde Dyrskueplads: RE.

  Flere detaljer
Roskilde Dyrskueplads kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Roskilde Dyrskueplads i Roskilde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Roskilde Dyrskueplads i Roskilde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Roskilde Dyrskueplads på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Roskilde Dyrskueplads i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Roskilde Dyrskueplads? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Dyrskueplads (Darupvej); Roskilde Handelsskole (Maglegårdsvej); Roskilde Festivalplads St..

Du kan tage til Roskilde Dyrskueplads med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 202A, 220 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Roskilde Dyrskueplads fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Roskilde Dyrskueplads, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Roskilde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Roskilde Dyrskueplads, Roskilde
Roskilde Dyrskueplads, Roskilde Roskilde Dyreskueplads er et område syd for byen Roskilde, hvor der afholdes offentlige arrangementer af forskellig karakter. De største arrangementer er Roskilde Festival og Roskilde Dyrskue. Dyrskuepladsen har en god strategisk placering tæt på motorvej og med eget jernbanetrinbræt Festivalpladsen T – på Lille Syd. Dyrskuepladsen er gennem de sidste år blevet truet placering for Roskilde Festival, da den nærliggende grusgrav hvert år inddrager en større del af festivalens campingområde. I 2007 afholdtes på pladsen Danmarks største spejderfest, Reload07, i forbindelse med Spejderbevægelsens 100 års jubilæum. I 2015 skiftede pladsen kortvarigt navn til Åben Arena, men efter en kort periode med protester fra byens borgere, besluttede Roskilde Kommunes plan- og teknikudvalg at annullere navneændringen.
Lettere at komme til Roskilde Dyrskueplads med appen!