Vej til Roskilde Festival Administration i Roskilde med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Roskilde Festival Administration?

De nærmeste stationer til Roskilde Festival Administration er:

  • Roskilde Ring (Søndre Ringvej) er 209 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Zealand (Maglegårdsvej) er 322 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Roskilde Festival Administration?

Disse Bus linjer standser nær Roskilde Festival Administration: 202A, 207, 212, 600S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Roskilde Festival Administration?

Disse Jernbane linjer standser nær Roskilde Festival Administration: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Roskilde Festival Administration i Roskilde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Roskilde Festival Administration i Roskilde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Roskilde Festival Administration på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Roskilde Festival Administration i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Roskilde Festival Administration? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Roskilde Ring (Søndre Ringvej); Zealand (Maglegårdsvej).

Du kan tage til Roskilde Festival Administration med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 202A, 207, 212, 600S Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Roskilde Festival Administration fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Roskilde Festival Administration, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Roskilde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Roskilde Festival Administration, Roskilde
Lettere at komme til Roskilde Festival Administration med appen!