Vej til Roum i Møldrup med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Roum fra de vigtigste steder i Møldrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Roum

  • Bus Bus: Bus - 59, Bus - 766

Sådan kommer du til Roum af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Beborhus 251 min
Bus - 5454
Bus - 100100
Bus - 6767
Bus - 5959
Gå
Fra Aalborgtårnet 214 min
Gå
Bus - 5252
Bus - 5959
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Roum?

Disse Bus linjer standser nær Roum: Bus - 59, Bus - 766.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Roum i Møldrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Roum i Møldrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Roum på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Roum i realtid.

Du kan tage til Roum med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 59, Bus - 766

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Roum fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Roum, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Møldrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Roum, Møldrup
Roum, Møldrup Roum er en landsby 22 kilometer nord for Viborg. Byen har i 2019 ifølge Viborg Kommune et indbyggertal på 87. Byen er afgrænset af Roum Bæk mod syd og Skravad Bæk mod nordvest. Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Seværdigheder omkring Roum i Møldrup Dk Benzin Hvolris Jernalderlandsby Roum Kirke Hale Sø
Lettere at komme til Roum med appen!