Vej til Royal Arena i Amager Vest, København med Metro, Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Royal Arena, Amager Vest, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Royal Arena fra de vigtigste steder i Amager Vest, København med Metro, Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Royal Arena

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Royal Arena?

De nærmeste stationer til Royal Arena er:

  • Ørestad St. (Ørestads Boulevard) er 605 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Vestamager St. (Metro) er 781 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Royal Arena?

Disse Bus linjer standser nær Royal Arena: 18, 33, 500S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Royal Arena?

Disse Jernbane linjer standser nær Royal Arena: 029.

Hvilke Metro linjer standser nær Royal Arena?

Disse Metro linjer standser nær Royal Arena: M1.

Royal Arena, Amager Vest, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Royal Arena i Amager Vest, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Royal Arena i Amager Vest, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Royal Arena på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Royal Arena i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Royal Arena? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ørestad St. (Ørestads Boulevard); Vestamager St. (Metro).

Du kan tage til Royal Arena med Metro, Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 18, 33, 500S Jernbane: 029 Metro: M1

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Royal Arena fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Royal Arena, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Amager Vest, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Royal Arena, Amager Vest, København
Royal Arena, Amager Vest, København Royal Arena er en indendørs, multifunktionel arena i byudviklingsområdet Ørestad Syd i København indviet af Kronprins Frederik den 28. januar 2017. Arenaen fremstår i et markant nordisk design og har en kapacitet på 13.000 ved sportsarrangementer og op til 17.000 (enten siddende eller stående) ved koncerter. Projektet blev præsenteret ved et pressemøde på Bella Sky den 23. september 2011. Den 7. juni 2012 løftedes sløret for arenaens design. Det vindende designteam bestod af 3XN, HKS, Inc., Arup, ME Engineers og Planit IE. Byggeriet havde grundstensnedlæggelse den 26. juni 2013.Den første begivenhed i arenaen var fire koncerter med Metallica den 3., 5., 7. og 9. februar 2017. EM i kortbanesvømning 2017 vil blive den første store sportsbegivenhed i Royal Arena efterfulgt af VM i ishockey 2018. I 2019 skal arenaen huse VM i håndbold 2019 for mænd med plads til ca. 12.500 tilskuere pr. kamp.
Sådan kommer du til Royal Arena med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Royal Arena med appen!